Međimurje Press
Showtime

12 ODLIČJA IDE U ČAKOVEC 🎉🏆!!! 4 ZLATA 🥇, 3 SREBRA🥈, 5 BRONCA 🥉

NOVI VELIKI USPJEH ČAKOVEČKIH MAŽORETKINJA

 

Čakovečke mažoretkinje na ovogodišnjem Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Cavtatu🤩! SVE naše grupne koreografije okićene su medaljama i peharima, što znači 55 djevojaka i djevojčica odlazi svojim kućama s neopisivom srećom 🤩😍! Naše medalje su sljedeće:
🔸Zlatne djevojke:
🥇Tradicionalni mažoret ples Juniorke
🥇Baton flag Juniorke
🥇Baton flag Mlađe Juniorke
🥇Mia Nedeljko, solo s rekvizitima, najmlađe
🔸Srebrne djevojke:
🥈Tradicionalni pom poni Juniorke
🥈Tradicionalni mažoret ples Minime starije
🥈Tradicionalni pom poni Minime starije
🔸Brončane djevojke:
🥉Paradna grupa Juniorke
🥉Tradicionalni mažoret ples Mlađe juniorke
🥉Tradicionalni pom poni Mlađe juniorke
🥉Tena Gotal, solo s rekvizitima, kadet
🥉Nika Kovačić i Ena Kovačić, duo s rekvizitima, seniori
Ovim postignućima zlatne 🥇 djevojke su se plasirale na Svjetsko prvenstvo koje će se održati sredinom kolovoza u Liverpoolu te na Europsko prvenstvo u Bugarskoj u listopadu 🎉🎉
Danas su nastupali i dueti s rekvizitima koji su također bili sjajni😍: kadeti Neda Mesarek i Tea Horvat, Tena Gotal i Vita Varga, Anamarija Dančo i Sara Oletić te juniorke Klara Golubić i Zita Miličević, Zara Nedeljko i Tara Vidović.
Zasluge za rezultate idu i našim trenericama Smiljani Nedeljko, Ivi Merdanović, Leoni Posavec i Tihani Novak na svemu što su uložile u izradu koreografija ♥️.
Zahvaljujemo od srca ♥️ svim našim roditeljima koji su nam pomogli u izradi i nabavi rekvizita, pravljenju frizura, našim bivšim mažoretkinjama u šminkanju, pomoći u izradi solo i duo koreografija, svima koji su bili uz nas, bodrili nas i navijali kako u dvorani, tako i kod naših kuća. Svima veliko hvala 💙💛! Pokazale smo po ne znamo koji puta da s trudom, radom i upornošću sve možemo! I možemo! 💪 Jer mi smo Čakovečke lepe puce, hej, hej, hej! 🥰😍🤩🥳
Izvor: Čakovečke mažoretkinje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja