Međimurje Press
Showtime

DIVNA PROPAST

U kina je stigla seksi romantična priča koja će oduševiti sve ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Poslije svega. Riječ je o filmu Divna propast (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mješavinu žanrova i iznenađenja – spaja romantiku, raskalašenu komediju, akciju i neizvjesnost s modernim prizvukom. Temelji se na romanu američke autorice Jamie McGuire, koji se na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa našao još 2012. godine.

Brucošica Abby Abernathy stiže na koledž željna novog početka. Unatoč svom konzervativnom izgledu, Abby skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od djeteta koje je njezin neodgovorni otac Mick često uvlačio u mutne poslove.
Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Americom i njezinim dečkom Shepleyjem, Abby upoznaje Travisa “Mad Doga” Maddoxa, buntovnog studenta koji je poznat po dvije stvari: boksu i zavođenju žena.

Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abby želi izbjeći i obećava da će se držati podalje. Međutim, nakon što su se Abby i Travis okladili i zbog toga uselili zajedno na mjesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.

Što više Abby upoznaje Travisa, shvaća da živi prema kodeksu časti i da nije baš zločesti dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abby, shvaća da je još pametnija i kompliciranija nego što je mislio. Pokušavaju se oduprijeti međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abbynu prošlost i natjerati ih da se suoče sa svojim istinskim osjećajima.

U režiji Rogera Kumblea film Divna propast koja nudi suvremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti ljubavi da im stane na put?

Glavne uloge povjerene su Virginiji Gardner i Dylanu Sprouseu.

DIVNU PROPAST  u kinima diljem Hrvatske možete pogledati već danas u distribuciji Blitz filma.

PR BLITZ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja