Međimurje Press
IT

Adrenalinsko veslanje s Renatom Sopek na lokalnom predstavljanju Huawei WATCH GT 4

Huawei je u sportski nabrijanoj i natjecateljskoj atmosferi u petak 6. listopada u Sancta Domenica trgovini u Arena Parku kupcima predstavio najnoviju generaciju pametnih satova WATCH GT 4. Nedugo nakon regionalnog predstavljanja u Barceloni i službenog početka prodaje modela u dvije veličine, svi zainteresirani kupci su na ovom eventu uz brojne zabavne aktivacije mogli na najbolji način isprobati funkcije sata te se konzultirati oko modela i najboljeg načina korištenja.

Kako HUAWEI WATCH GT 4 serija dolazi pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“  koji integrira tehnologiju, sport i modu na još snažniji način tako je i logično bilo da voditeljska palica čitavog predstavljanja bude povjerena najprepoznatljivijem licu hrvatske fitness scene Renati Sopek. Osim što su mogli isprobati same modele sata, oni fizički najspremniji okušali su se i u adrenalinskom natjecanju u veslanju na ergometru koje je fizički najspretnijima u muškoj i ženskoj kategoriji donijelo i osvajanje vlastitih Huawei satova. Uz zaista pun Sancta Domenica megastore, glasno bodrenje i navijanje za brojne natjecatelje svih generacija u obje kategorije, na kraju eventa najboljim natjecateljima dodijeljeni su WATCH GT 4 46 mm s Rainforest Green remenom za pobjednika muške kategorije, dok je pobjednicu ženske kategorije razveselio 41 mm sat s White Leather remenom.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti HUAWEI WATCH GT 4. Uložili smo puno truda, kako bi omiljenu WATCH GT seriju pametnih satova dodatno poboljšali. Osim praktičkih značajki kao što su dugo trajanje baterije, 100+ sportskih načina rada i niza funkcija praćenja zdravlja, predstavili smo novi dizajnerski smjer pod nazivom „Fashion Forward“ koji kombinacijom tehnologije i mode, korisnicima daje jedno novo iskustvo korištenja. Ulažemo velike napore u segment pametnih satova kako bi korisnicima, uz pouzdanu kvalitetu,  pružili i glatko iskustvo korištenja,“ – naveo je ovom prilikom Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Osim sportskih aktivacija, posjetitelji su se vrlo rado pridružili radionici zdravih slastica mlade fitness instruktorice Tene Krajačić iz zagrebačkog fitness studia Maxim. Tena i njeni pomagači su u vrlo kratkom vremenskom roku i uz odabrane sastojke u dvije verzije energetskih kuglica demonstrirali kako ukusna i zdrava prehrana ne mora biti vremenski zahtjevna i komplicirana. Također, svi posjetitelji su testirali i okušali sreću na Huawei nagradnim srećkama koje su onima sretne ruke donijele fantastične poklon pakete.

Nadmašite najbolju verziju sebe uz pomoć atraktivnog inteligentnog asistenta na zapešću

Svestranost HUAWEI WATCH GT 4 pametnih satova osigurava mu da pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a dostupan je u čak 6 različitih boja. Verzija od 46mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom, dok je verzija od 41mm dostupna s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama, a korisnicima je na raspolaganju više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

Ovaj pametni sat omogućuje jednostavno praćenje bitnih zdravstvenih značajki poput PPG analize aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom i detekciju abnormalnog disanja tijekom sna zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji koja uključuje višekanalne algoritme. Isto tako, korisnici dobivaju 30% točnije očitanje zdravlja svog srca u scenarijima trčanja, preskakanja užeta ili u okruženjima vrlo niske temperature.  Sat također dolazi s nadograđenim TruSleep™ 3.0 kako bi korisnicima pružio bolju svijest o njihovim ciklusima spavanja. Nova tehnologija podržava i detekciju nepravilnosti disanja tijekom sna, dajući korisniku uvid u njihovo respiratorno zdravlje. Serija transformira poimanje fitness značajki uvodeći poboljšane prstenove za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje poboljšano s novim TruSeen™ 5.5+. Stay Fit koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogao korisnicima s upravljanjem unosa kalorija, dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama. Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti, koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima.

HUAWEI WATCH GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji itd, te pruža do 2 tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji. 

Cijene i dostupnost

HUAWEI WATCH GT 4 dostupan je na lokalnom tržištu po sljedećim preporučenim maloprodajnim cijenama:

  • HUAWEI WATCH GT 4 46 mm: Stainless steel 399 eur, Sport 279 eur, Rainforest Green 299 eur
  • HUAWEI WATCH GT 4 41 mm: Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Silver 399 eur

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

 

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja