Međimurje Press
IT

Ususret skorom lansiranju Huawei P60 Pro pametnog telefona, u prilogu šaljemo povijest Huawei P serije.

Od prvog izdanja 2012. godine pa do danas, Huawei P serija pametnih oduševljava korisnike zahvaljujući svom dizajnu, trajanju baterije i performansama kamere. Za nekoliko dana, Huawei će globalno predstaviti svoje novo remek-djelo, Huawei P60 seriju koji će sve korisnike odvesti u novi svijet mobilne fotografije.

Sve je započelo u siječnju 2012. godine, kada je Huawei na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavio modele Ascend P1 i Ascend P1s. Novi revolucionarni uređaji pružali su korisnicima kamere s automatskim fokusom i mogućnošću HDR snimanja, a krasio ih je prekrasan i tanak dizajn. Modeli koji su uslijedili: P2, P6, P7, P8 te P9 nastavili su tradiciju vrhunske mobilne fotografije te je svaki novi model pristizao s novim značajkama i boljim performansama.

Huawei P60 serija – Što očekivati?

Teško je uopće zamisliti što je Huawei mogao napraviti bolje u odnosu na prethodnu seriju, no svejedno su uspjeli. Huawei P60 Pro, novi najnapredniji vodeći fotografski orijentiran pametni telefon, bit će ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele uhvatiti fotografije s najviše detalja s različitih udaljenosti, bilo da se snima zalazak sunca, po mraku ili u bilo koje drugo doba dana. Europsko predstavljanje telefona održat će se 9. svibnja u Münchenu.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja