Dan bez mobitela u prometu

NAGRADNI NATJEČAJ – OSVOJI VOZAČKI!

U okviru kampanje osvješćivanja “Dan bez mobitela u prometu 2019” otvoren je i nagradni natječaj pod nazivom “Osvoji vozački”, a glavna je nagrada plaćen trošak  vozačke škole i polaganje ispita B kategorije.

U Hrvatskoj je takvo ponašanje izrazito izraženo: mobitel u vožnji i prometu koristi 91 posto vozača, 33 posto biciklista i 50 posto pješaka. Mobitel se smatra četvrtim ubojicom na cesti.

Ovu vrijednu nagradu moći će osvojiti natjecateljica ili natjecatelj koji na kreativan način odgovore na pitanje “Zašto ne koristiti mobitel u vožnji?”. Izraziti se mogu kroz kratki video spot, fotografijom, skečom, stihovima, pjesmom, crtežom ili stripom, a svoje radove će trebati objavili na Facebook ili Instagram profilima uz tagiranje @DanBezMobitelaUPrometu i #OsvojiVozački!

Nagradni natječaj je usmjeren prema mladim ljudima koji još nisu stekli naviku korištenja mobitela u vožnji.

Projekt Dan bez mobitela u prometu pokrenuli smo prije tri godine tijekom kojih  provodimo niz kampanjskih aktivnosti, a nagradni natječaj ‘Osvoji vozački’ jedna je od njih. Danom bez mobitela u prometu obilježavamo 21. listopada, kada ćemo i objaviti imena pobjednika ovog natječaja!

Pokrovitelji projekta i kampanje ‘Dan bez mobitela u prometu 2019’ su Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo mora, prometa i Hrvatska gospodarska komora.

Sve novosti vezane za Nagradni natječaj ‘Osvoji vozački’ i kampanju ‘Dan bez mobitela u prometu 2019’ pratite na:

Webu:  https://danbezmobitelauprometu.uhms.hr/

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA OSVOJI VOZAČKI!

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*