Međimurje Press
Korisni savjeti

Bellabeat predstavlja novu generaciju IVY pametne narukvice za žene

U svojem najnovijem pothvatu revolucionalizacije tehnologije zdravlja za žene, Bellabeat je lansirao novu IVY+ pametnu narukvicu. Ovaj revolucionarni uređaj nalazi se na čelu misije Bellabeata da osnaži žene pružajući im sveobuhvatne alate za upravljanje njihovim zdravljem i svakodnevnim životom. IVY+ stoji kao svjedok ere personalizirane tehnologije zdravlja, sadržavajući naprednu sposobnost praćenja temperature koja koristi vlastiti algoritam i „machine learning“  za mapiranje i praćenje reproduktivnih ciklusa žena s dosad neviđenom točnošću.

 Predstavljamo IVY+: Vaš wellness asistent

IVY+ pametna narukvica ide izvan konvencionalnih uređaja za praćenje zdravlja. Opremljena je sofisticiranom funkcijom praćenja temperature, označavajući značajan napredak u praćenju menstrualnog ciklusa i plodnosti. Ova je funkcija razvijena u svjetlu nedavnih studija objavljenih u uglednim časopisima poput Reproductive Biology and Endocrinology i Journal of Medical Internet Research, ističući učinkovitost nosivih senzora u predviđanju ovulacije i menstruacije kroz fiziološke indikatore poput varijabilnosti srčanog ritma i temperature kože. Ova inovacija posebno je korisna za žene s nepravilnim menstrualnim ciklusima, nudeći pouzdanije predviđanja podržana nalazima istraživanja u Frontiers in Network Physiology.

Dizajn i funkcionalnost u jednom

IVY+ dizajniran je kao stilski, a ipak multifunkcionalni dodatak. Njegova sposobnost mjerenja temperature kože, koja služi kao pokazatelj bazalne tjelesne temperature, igra ključnu ulogu u detekciji ovulacije i ranih znakova trudnoće. Ova funkcija temelji se na dubokom razumijevanju fizioloških promjena koje se događaju tijekom menstrualnog ciklusa, spajajući praktičnost sa znanstvenom učinkovitosti.

Bellabeat aplikacija: Vaš digitalni wellness trener

Bellabeat aplikacija, koja se temelji na nedavnim istraživanjima u mapiranju ciklusa i praćenju ovulacije, pretvara biometrijske podatke u smislene podatke. Korisnici primaju personalizirane i precizne podatke o plodnosti, poboljšavajući šanse za začeće za one koji planiraju trudnoću. Integracija „machine learninga“ s podacima prikupljenim iz IVY+ osigurava detaljan pristup jedinstvenim fiziološkim obrascima svake žene.

Zašto odabrati IVY+?

IVY+ i Bellabeat aplikacija formiraju savez koji nadilazi tradicionalno praćenje zdravlja. IVY+ nije samo alat za dobrobit, već partner za reproduktivno zdravlje žena. Bilo da je vaš cilj upravljanje stresom, poboljšanje kvalitete sna, povećanje tjelesne aktivnosti ili bolje razumijevanje vaše plodnosti, IVY+ je spreman podržati vas i voditi vas.

Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata napominje: “Preciznost koju IVY+ nudi u praćenju menstrualnog ciklusa i identificiranju plodnih dana predstavlja značajan napredak u tehnologiji praćenja zdravlja žena, omogućavajući im veću kontrolu i bolje razumijevanje vlastitih tijela.” Dodaje: “S IVY+, žene mogu preciznije pratiti svoj menstrualni ciklus i identificirati plodne dane. Ova točnost u praćenju ključna je za one koje planiraju trudnoću, pružajući im vrijedne informacije za povećanje šansi za začeće. Integracija ovih podataka s Bellabeat aplikacijom nudi korisnicima personalizirane uvide u njihovo zdravlje i dobrobit.”

Otkrijte prednost IVY+

Istražite svijet Bellabeata da biste saznali više o IVY+ i mogućnostima. S istraživački potkrijepljenim pristupom praćenju zdravlja, IVY+ je na čelu tehnologije dobrobiti žena. Omogućuje vam da s povjerenjem navigirate kroz svakodnevni život, koristeći podatke za bolje razumijevanje vašeg zdravlja i života. Dopustite da IVY+ bude vaš vodič za zdraviji, informiraniji način života.

Posjetite https://bellabeat.com/ za dodatne informacije

Sandra Attias 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja