Međimurje Press
ShowtimeUdruge

Neobični i atraktivni prizori na južnoj obilaznici Čakovca

Na terenu BP Adria Oil organiziran je 12. međunarodni susret profesionalnih vozača pod nazivom “Truck Show Of Međimurje”.

Prvi teškaši, gotovo stotinu kamiona,  privukli su brojne znatiželjnike koji su uz samo razgledavanje mogli i sjesti za volan i na trenutak osjetiti radno mjesto profesionalnih kamiondžija.

Okupljanje je započelo u petak 7. srpnja uz večernje druženje, besplatan roštilj i muziku. 

Danas u subotu, održana je  izložba kamiona, sportska natjecanja, uz besplatan grah za sve posjetitelje. Održano je i natjecanje u vuči kamiona za tročlane ekipe u kojoj je pobijedila ekipa KOS TRANSPORTI. Profesionalni vozači završit će natjecateljski u disciplini obaranja ruku u muškoj i ženskoj konkurenciji. I za najmlađe posjetitelje osigurana je igra u kojoj će voziti male kamiončiće između prepreka.

Na ovaj jedinstven skup došli su tegljači ne samo iz Hrvatske nego i iz nama susjednih zemalja (Slovenija, Austrija, Češka, Njemačka), gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno  plijeniti  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Za sve profesionalne vozače koji dolaze sa svojim kamionima osigurane su plakete i prigodni pokloni – rekao nam je osnivač i tajnik udruge Convoy, Dragan Valjak.

(d.d.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja