Međimurje Press
Showtime

U prvoj sezoni bravo! live pogledajte meč – Gibonni protiv Ivaniševića

Gibonni otkrio je kako provodi slobodno vrijeme, najbolji savjet koji je dobio u karijeri te ima li tremu prije nastupa

Netko mi je davno rekao, nađi u publici prijateljsko lice i pjevaj samo njemu. Nemam strah od naroda, najbolji moment u životu mi je da budem sa sebi najsličnijim ljudima, jer računam da su nas u dvoranu dovele godine i godine međusobnog upoznavanja. Tako da ja nemam tremu od ljudi – imam tremu od sebe, da ne kažem nešto glupo pa društvene mreže i ispadnem neki negativac…treba to izdržati…

 A kako je Gibonni podnio izazov koji smo mu pripremili i je li u meču protiv Gorana Ivaniševića ispao gubitnik ili dobitnik, pogledajte upravo na našim društvenim mrežama: https://www.tiktok.com/@bravo.feeling/video/7200801652410944774?_r=1&_t=8ZvnNAlXYu5

Na ideju da Gibo zaigra tenis navela nas je anegdota iz 1996. Na humanitarnom meču, organiziranom povodom otvorenja bolnice na Firulama, nije se baš proslavio. Izgubio je 6:1, 6:1 protiv Jasenka Houre, koji je nekoć bio juniorski prvak u tenisu. Gibonni radi tog poraza godinama nije izlazio – sve dok, kako je rekao, ‘sramota’ nije pala u zaborav.

Osim u pjevanju i moru, naš gost, u slobodno vrijeme uživa u vrtlarenju, a najviše voli saditi limune. Prijatelji su mu uglavnom brodski mehaničari. More i polje su moje dvije ljubavi. Živim jedan realan život, družim se s ljudima koji me jako vole kao čovjeka, a jako ne vole kao muzičara, koji me vide kao ‘smotanog šegrta’ i koju slušaju Mišu, ja sam im drag, ali moje pisme su im dosadne.

Ipak, činjenica da je Gibonni bio gost bravo! radija u oči svoja dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka potvrđuje koliko ga publika voli i uživa u njegovim stihovima.

Gibonni je zadao i izazov za našeg sljedećeg gosta, Marka Tolju koji nam u idući bravo! live mora doći u trenirci i bez frizure.

Uz red glazbe, red priče i izazova uživajte svaki drugi četvrtak od 18:00 – 18:30 na našim frekvencijama i bravo! tv.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja