Međimurje Press
Zanimljivosti

Podijeljeno 25 uređaja za žensku njegu na Cvjetnom trgu za žensku njegu na Cvjetnom trgu

Nakon beskrajno dugog kišnog razdoblja u petak je napokon zasjelo sunce, a s njim i podsjetnik kako nam je ljeto iza ugla. Svako ljeto borba je ista: kako izaći na kraj s dosadnim dlačicama, pritom ne potrošiti puno vremena i dobiti dugotrajne rezultate.

Braun je odlučio pomoći ženama da se bolje pripreme za ljeto i pokloniti im uređaje koji će im pomoći dugotrajno i vidljivo smanjiti dlačice. Birajući balon s porukom unutra, svatko je mogao okušati sreću i osvojiti jedan od epilatora ili IPL. U balonima su se nalazile kartice s nazivima proizvoda koji su potencijalni dobitnici mogli osvojiti i tako osigurati #samoglatko ljeto.

Braun IPL jedini je na tržištu koji je dokazano siguran za kožu zahvaljujući opsežnim istraživanjima i odobrenjima stručnjaka. U samo 4 tjedna primijetit ćete vidljivo smanjenje rasta dlačica s rezultatima koji traju do 6 mjeseci. Zahvaljujući svojoj brzini, za samo 5 minuta odradit ćete tretman na obje noge. Brzo, bezbolno i učinkovito kao i epilatori koji su se našli u poklon vrećicama sretnih dobitnika.

Osim što su mogli isprobati proizvode, predahnuti uz slatke zalogaje i zdrave sokove, ovo je bila savršena prilika da isprobaju PhotoBox 360° koja je savršena je za objavu zanimljivog i dinamičnog sadržaja na društvenim mrežama.

Braun svaki mjesec na svojim društvenim mrežama daruje uređaje za uklanjanje dlačica stoga ih zapratite na Facebooku i Instagramu i osvojite Braun poklon paket!

Anita Šola

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja