Međimurje Press
Sport+

2. ML Sjever: Pobjednički protiv Virke, u subotu stiže Bjelovar

Košarkaši Međimurja stigli su ovaj tjedan do prve prvenstvene pobjede i u novoj kalendarskoj 2024. godini. U zaostaloj utakmici 13. kola 2. ML Sjever svladali su Virku iz Virovitice 90-65.

Bila je to idealna utakmica za svi igrači dobiju priliku i da naša ekipa podigne formu za nastavak prvenstva u kojoj nas iz kolo u kolo u narednih mjesec dana očekuju jači suparnici.

Trener Novak izrotirao je svih 11 igrača koje je imao na raspolaganju. Najvažnije je bilo da se razigraju igrači koji su nešto „sporije“ ušli u nastavak sezone. I u tome se uspjelo jer je naš centar Glumac bio najraspoloženiji igrač susreta i zabio je 23 poena, a odmah uz njega bio je Gašparić koji je ubacio 11 koševa. Kapetan Marek Novak vukao je na početku dok se tek lomio otpor gostiju dok se junior Zaspan istaknuo s tri uzastopne trice.

Svi igrači Međimurja upisali su se tijekom susreta u listu strijelaca, uz podijeljenu minutažu.

Jedini mali peh je obnovljena ozljeda lakta Franje Kranjčeca nakon jednog neugodnog pada na parket, ali ovaj put izostanak s parketa ne bi trebao biti duži od predstojećeg vikenda.

Za Međimurje su igrali: Balent 2, Kuzmić 3 (1×3), Novak 11 (1×3), M. Kranjčec 3 (1×3), Bartolić 2, Zaspan 9 (3×3), Hren 6, Gašparić 11 (1×3), Glumac 23 (4×3), F. Kranjčec 8 i Pađan 6. Trener: S. Novak.

Naši košarkaši prvenstvo nastavljaju ove subote 20. siječnja utakmicom redovnog 15. kola u kojoj u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec ugošćuju Bjelovar. Utakmica se igra s početkom u 17 sati uz besplatan ulaz.

Pozivaju se svi naši navijači i ljubitelji košarke da bodre Međimurje na putu do nove pobjede.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja