Međimurje Press
Sport+

Ekipa MEV-a sudjelovala u dodatnim kvalifikacijama UniSport futsal lige

U organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza, u dvorani Graditeljske škole Čakovec 30. studenoga odigrane su dodatne UniSport futsal kvalifikacije za Regiju Sjever.

Natjecale su se četiri ekipe: Međimursko veleučilište u Čakovcu, Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Slavonskom Brodu i Sveučilište VERN. Riječ je o dodatnim kvalifikacijama u kojima su nastupale drugoplasirane ekipe s prijašnjeg turnira, od kojih jedna ide u završni turnir.

– Pripremamo se koliko se možemo u sklopu nastave tjelesne i zdravstvene kulture koja se na Veleučilištu redovito provodi. Osim u futsalu, MEV sudjeluje u ženskom rukometu, ženskoj odbojci i individualnim sportovima na završnici koja se održava krajem svibnja u Poreču – rekao je uoči dodatnih kvalifikacija voditelj ekipe MEV-a Tomislav Hublin, inače profesor na Veleučilištu.

Podsjetimo, riječ je o najprestižnijem natjecanju nacionalnog sveučilišnog sportskog sustava i, kako je rekao dekan MEV-a dr. sc. Igor Klopotan, to je odlična prilika za studente da se istaknu u sportu, rekreiraju, opuste i pokažu natjecateljski duh.

Nakon zahtjevne i napete utakmice protiv ekipe Sveučilišta VERN, pobjedu je odnijela ekipa MEV-a,  nakon čega je uslijedio okršaj s ekipom Sveučilišta u Zadru koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u završni dio turnira.

MEV

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja