Međimurje Press
Sport+

MACANOVCI ULAZE U NOVU SEZONU

S OBNOVLJENIM MACANOVIM DOMOM I 50 POSTO POPUSTA U NOVU SEZONU

U Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec s ogromnom količinom dobrih vijesti najavljuju početak nove sezone. Nakon višemjesečne obnove legendarni dom čakovečke gimnastike i sporta općenito, Macanov dom, je stavljen u funkciju. „Vatreno krštenje“ odrađeno je u sklopu gimnastičkog kampa u projektu „Svaki tjedan sport jedan“ i reakcije djece, roditelja i trenera su i više nego pohvalne. „Ne nalazim riječi kojima bi opisala i njihovu i našu sreću što imamo ovakav objekt koji će stvarati nove, buduće generacije sportaša“ ushićeno je rekla trenerica Marija Jurak Bošnjak dodavši kako svi u klubu, ali i svi koji će koristiti Macanov dom zahvaljuju Gradu Čakovcu, Ministarstvu turizma i sporta te GP Ekom što su pomogli u realizaciji ovog projekta.

PRI KRAJU I RADOVI U DVORANI UČITELJSKOG FAKULTETA

Paralelno se završavaju radovi i u gimnastičkoj dvorani Učiteljskog fakulteta pa će tako sve gimnastičare dočekati dvije vrhunske dvorane s čime u klubu pokrivaju programe od prve do zlatnih godina, te od početnika pa sve do budućih vrhunskih sportaša. Po verificiranim programima radit će provjerena vrhunska trenerska ekipa: Marija Jurak Bošnjak, Luka Prprović, Tanja Mesarić Novak, Roko Sorić, Marija Zadravec, Matija Novak, Dora Kapustić, Domagoj Dominić, Igor Kriajimskii, Tatjana Goverdovskaja, Saki Dominić, Emica Vukoja, a timu se priključile dvije kineziologinje Ida Lesjak Keenannan i Lea Branilović.

BROJNE POGODNOSTI ZA ČLANOVE KLUBA

Za sve koji krenu u još jednu sportsku avanturu s čakovečkim najtrofejnijim sportskim kolektivom pripremljena su dodatna iznenađenja. U rujnu će svi članovi kluba imati 50 popusta na članarinu, a svi predškolci (5. i 6. godina) pak će dobiti dodatan besplatni trening. Stalni treninzi gimnastike počinju u ponedjeljak, 9. rujna, a s obzirom na dvorane s kojima se raspolaže, u grupama ima mjesta za svu zainteresiranu djecu od 1 godine do završetka osnovne škole – samo provjerite raspored treninga na klupskom plakatu i vidimo se na gimnastici.

(tj)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja