Međimurje Press
Sport+

[MRK ČAKOVEC] Peta uzastopna pobjeda, ovaj put u gostima protiv RK Valpovka rezultatom 21:29.

Stručni stožer predvođen trenerom Josipom Borkovićem dobro je proučio suparnika te osmislio odličnu taktiku koja je dovela do osvajanja nova dva boda. Igrači su izvršavali dogovorene upute što je u konačnici rezultiralo pozitivnim rezultatom. Najraspoloženiji u našim redovima bili su Petar Sklepić i Tin Tompić sa 7,  te Filip Goričanec sa 6 pogodaka. Valja napomenuti da su se čak dva stožerna igrača, Goričanec i  T. Novak, borila s virozom cijeli tjedan te da je do zadnjeg trenutka bilo upitno hoće li uopće moći nastupiti, što svjedoči o njihovoj požrtvovnosti i iznimnoj predanosti ekipi.

Naša momčad je u napadu pokazala izvrsnu koordinaciju, preciznost i snagu te iznimnu sposobnost kreacije prilika i brze tranzicije iz obrane u napad. Tijekom utakmice smo često stvarali šanse za postizanje golova iz brze kontre, zbog čega je RK Valpovka imala problema s našim tempom.

U obrani smo bili disciplinirani i vrlo efikasno smanjivali prostor za suparničke igrače. Golmani Adan Martinez i Vito Horvat bili su velika prepreka igračima RK Valpovka koji su na kraju postigli samo 21 gol.

Također je ova pobjeda ostvarena bez lijevog vanjskog pucača Vedrana Topleka i lijevog krila Frana Friščića koji su ozljeđeni te kojima i ovim putem želimo što brži oporavak.

RK VALPOVKA: Ostajmer, Sobol, Steiner (2), Parat (1), Markota (3), Radović (4), Punda (4), Stojić, Tisucki (1),Liović, Novokmet(1), Jurković, Harambašić (1), Nedić (1), Lazar, Barišić (3). Trener: Matija Fumić

MRK ČAKOVEC: Hozjan (2),  Zadravec, Batisweiler (1), Martinez, Tkalčec (3), Sklepić  (7), Vuković (2), Varošanec, Vincek, V. Horvat,  Novak (1), E. Horvat, Tompić (7), Goričanec (6).  Trener. Josip Borković.

Čestitamo igračima i stručnom stožeru.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja