Međimurje Press
Sport+

Općina Nedelišće prepoznala je rad kluba te je u protekle dvije godine značajno uložila u unaprjeđenje sportskog parka

Osim uspješne organizacije prestižnog turnira Međimurec U-14 koji je poznat kako u Hrvatskoj tako u regiji i u Europi, osim što privlači poznate europske klubove, nogometni klub Međimurec postiže značajne rezultate na nogometnom terenu sa svojom seniorskom momčadi. Posljednjih godina bilježe najbolje rezultate u povijesti kluba, a ove sezone kroče prema naslovu Međimurske Premier lige i love trofej u kup natjecanju u kojem su osigurali finale.

Klub Međimurec misli i na naše najmlađe sugrađane. U partnerstvu s nogometnim klubom Sloboda Slakovec organiziraju školu nogometa koju pohađa stotinjak djece. Pod stručnim vodstvom, mladi nogometaši razvijaju nogometne vještine koje će im koristiti u budućnosti.

Općina Nedelišće prepoznala je rad kluba te je u protekle dvije godine značajno uložila u unaprjeđenje sportskog parka. Zahvaljujući općinskoj podršci, tereni su opremljeni sustavom za navodnjavanje, rasvjeta je modernizirana, a tribina i sjedala za gledatelje su obnovljena. Dodatno, uz pomoć volontera iz Uprave kluba postavljena je nova panel ograda oko cijelog sportskog parka, što je pridonijelo sigurnosti i estetici prostora.

Mišel Ganzer, predsjednik kluba, izrazio je zahvalnost Općini Nedelišće na podršci kao i svim volonterima i partnerima koji su uložili trud u obnovu. Posebno se zahvalio Robertu Škvorcu i tvrtki Topdach, koja je besplatno odradila iskope te miješanje i dobavu betona za ogradu, te Matiji Ivanuši i tvrtki M-graditeljstvo na besplatnom ustupanju kamiona za transport tribina, kao i tvrtki Transporti Vladimir Marciuš na prijevozu i razmještanju starih tribina.

Sportski dom nedavno je prešao u vlasništvo Općine Nedelišće, označavajući novu fazu u svom razvoju, uz planirana daljnja ulaganja. U bliskoj budućnosti, uložit će se u energetsku obnovu kompletnog objekta.

Nives Božić, mag. pol.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja