Međimurje Press
Sport+

Nogometaši iz Škole nogometa Cirkovljan u sportskom posjetu zagrebačkom Dinamu

Nedjelja, 12. svibnja, bio je poseban dan za mališane iz Nogometnog kluba Naprijed Cirkovljan. Nogometni klub Naprijed Cirkovljan svojim je najmlađim kategorijama iz Škole nogometa Cirkovljan osigurao jedinstvenu priliku da zaigraju protiv ekipa Otvorene škole nogometa Dinamo i to u Zagrebu na Maksimiru. Odigrane su tri utakmice te su kategorije U-9, U-8 i U-7 imale priliku zaigrati uz podršku svojih trenera Petra Božeka i Silvija Radikovića.

Nijedna utakmica nije prošla bez golova u protivničkoj mreži, a najmlađa ekipa U-7 pobijedila je rezultatom 2:6. Dokaz je to da u Školi nogometa Cirkovljan rastu mali talente te uz dobar rad kvalitetnih trenera ne treba brinuti za budućnost nogometa. No, kad se radi o najmlađima, nije samo nogomet u pitanju. Ekipa iz Cirkovljana na put u Zagreb išla je autobusom na kat s ukupno 78 popunjenih mjesta, jer su djecu pratili roditelji koji su se sami organizirali za ovakav izlet, naravno na čelu s Upravom Naprijeda koja odrađuje dobar posao. Osim dobrih utakmica, djeca su imala priliku posjetiti stadion, pogledati svlačionice i dvorane unutar stadiona, napraviti fotografije za pamćenje, a uz sve to nije nedostajalo pjesme, veselja, druženja i dobrih uspomena. Valja napomenuti da Nogometna škola Cirkovljan ima tri mlađe kategorije, U-7, U-8 i U-9, a školu polaze djeca iz Cirkovljana i okolnih mjesta kao što su Draškovec, Oporovec, Otok, Prelog, a škola nogometa za djecu je potpuno besplatna, jer se oprema osigurava prvenstveno od sponzora.

Odluka Uprave je da se maksimalno posvećuje radu sa djecom jer djeca su najveća budućnost našega kluba te garancija uspjeha i održivosti. Tako se nastoje svi resursi usmjeravati u to da djeca imaju sve potrebno za treniranje i bavljenje sportom. Tu osim velikog broja tvrtki, pojedinaca i volontera koji  pomažu sa sponzorstvima, iz Naprijeda zahvaljuju i Gradu Prelogu koji uvijek pomogne kada je potrebno te podržava i cijeni rad sa djecom. Posjet Dinamu super je uvertira Dinamo kampu koji će se održavati u Cirkovljanu od 17. do 20. srpnja za koji trenutno traju prijave.

Naime, NK Naprijed Cirkovljan već drugu godinu za redom domaćin je nogometnog kampa Dinama za djecu od 2008. do 2017. godišta,  a za više informacija nazovite na 099 231 72 97 (Josip) ili pišite na email: naprijed.cirkovljan@gmail.com. Sve detalje možete pronaći i na facebook stranici kluba NK Naprijed Cirkovljan.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja