Međimurje Press
Sport+

On je brazilski treper, modni dizajner, ima 80 tisuća pratitelja i najbolji niželigaški pogodak

Zaplesala se samba u redovima Nedelišća pred kraj utakmice protiv Spartaka, kada je Brazilac Igor Manzoli Machado, popularni Goié, zabio za 2:0 u 86. minuti. Bio je to najljepši niželigaški pogodak u posljednjem tjednu Sofascoreovog natjecanja, u kojem tražimo najatraktivnije golove amaterskog nogometa. Brazilčev se nalazi na sljedećem linku instagram.com/sofascore_hrvatska

Goié je nakon samo mjesec dana postao prava zvijezda Nedelišća, malenog mjesta u hrvatskom Međimurju. Jer on nije samo nogometaš. On je i modni dizajner s vlastitim brendom odjeće kojeg na instagramu prati više od 80 tisuća pratitelja, ali i treper. Kako trepa Goié poslušajte ovdje – @goietheftback

”U siječnju sam saznao da ću postati otac pa sam uzeo kratku pauzu od nogometa, posvetio se obitelji, usput se prebacio na glazbu i tako počeo trepati” – govori nam 25-godišnji Goié i nastavlja: ”A moda je oduvijek bila moja druga strast i baš sam ove godine proizveo svoje prve komade odjeće.”

Goié posljednjih pet godina igra u Europi, bio je u Portugalu, Bugarskoj i na Cipru, a u Nedelišću se, kaže, osjeća najugodnije: Ovdje je jako mirno, mogu se fokusirati na nogomet, ujutro sam u teretani, popodne na treningu. Ljudi su prijateljski raspoloženi, kada sjednem na piće svi me pozdravljaju i rado razgovaraju o nogometu”. U Nedelišće ga je doveo predsjednik kluba Ivica Mihalić koji kaže: ”Preporučio nam ga je jedan drugi Brazilac, a mi smo ga rado doveli jer smo vidjeli da je igrač koji radi razliku. Odlično se snašao u svlačionici i suigrači su ga odmah prihvatili.”

Prošlotjedni pogodak je od Goiéa napravio još veću lokalnu zvijezdu. Pobjedu u petom tjednu je odnio uvjerljivo jer je za njega glasala i brojna brazilska sportsko-estradna scena. Tako da se za Nedelišće ovih dana čulo i u dalekom Brazilu. Goiéu je ovo drugi pogodak u posljednjih pet utakmica, a njegovo Nedelišće trenutačno je na četvrtom mjestu Međimurske Premier lige, šestog ranga natjecanja hrvatskog nogometa.

Nova sezona je krenula – prijavite golove i osvojite nagradu za svoj klub! 

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil. Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €.

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!

Antonio Vuksanović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja