Međimurje Press
Sport+

Otvoren prvi međunarodni turnir u judu „Zrinski open“

U organizaciji Hrvatskog judo saveza i Judo kluba Zrinski Čakovec, Čakovec je domaćin prvog međunarodnog turnira u judu. Prestižno natjecanje okupilo je više od 650 natjecatelja uzrasta od 8 do 16 godina, iz čak 47 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Otvorenju turnira Zrinski open u dvorani II. Osnovne škole Čakovec, prisustvovali su župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini koji su zahvalili organizatorima na još jednom predstavljanju našega kraja u najljepšem svjetlu, a svim sudionicima poželjeli sportsku sreću.

Organizacijom ovog prestižnog natjecanja, članovi Judo kluba Zrinski nastavili su uspješan niz iz protekle godine. Judo klub Zrinski je na nedavnom proglašenju najsportaša grada Čakovca svrstan među nagrađene klubove, dok su članovi Judo kluba Zrinski u 2022. godini sudjelovali na čak 29 međunarodnih natjecanja, među kojima na jednom europskom kupu te svjetskom ogledu osoba s Downovim sindromom na koje je član JK-a Zrinski Nenad Vrbanec ušao u legendu kao viceprvak svijeta!

(mž)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja