Međimurje Press
Sport+

Ovaj četvrtak izvrsna 3×3 košarka na Macanu u Čakovcu

Sve je spremno za 9. izdanje Čakovec Basket Fever, turnira u olimpijskom sportu 3×3 košarci koji se igra u četvrtak 30. svibnja na praznik Dan državnosti povodom Dana Grada Čakovca na igralištu kraj Macanovog doma u Čakovcu.

Organizatori iz KK Međimurje Čakovec uz pomoć KS MŽ oživjeli su posljednjih godina ovaj jedinstveni sportski teren u centru gradu i pretvorili ga u pravu košarkašku arenu s posebnom podlogom za 3×3 košarku, uz dva dodatna igrališta za igru i zagrijavanje.

ČK Basket Fever inače ove godine je privukao više od 25 ekipa u 3 konkurencije, tako da će biti zanimljivo od ranih jutarnjih sati kada u 9 sati starta Blukids cup u dvije kategorije U11 i U15.

All-Stars turnir koji je inače službeno uvršten u FIBA 3×3 i ekipe dobivaju bodove za nastup, starta pak poslijepodne u 16 sati utakmicama po skupinama, a završne borbe, odnosno finale planirano je za 21 h.

Za ovaj turnir prijavljene su odlične ekipe, koje igraju ponajbolje 3×3 turnire u Hrvatskoj, tako da će se za naslov pobjednika boriti ekipe iz Zagreba, Križevci, Bjelovara, Vrbovca, kao i domaće čakovečke ekipe.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da svrate ovaj četvrtak na ovaj urbani sportsko-zabavni event, pogledaju izvrsne utakmice u 3×3 košarci, uz show glazbeni program koji prati uličnu košarku, te izvrsnu klopu i cugu.

KK Međimurje

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja