Međimurje Press
Sport+

Uoči početka Europskog tjedna sporta!

Najavna konferencija za medije uoči početka Europskog tjedna sporta, održati će se u ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine s početkom u 11:00 sati u atriju palače Zrinski u Čakovcu 

 

O aktivnostima koje su pripremljene za ovogodišnji ETS govorit će poseban savjetnik ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac, Josip Pavić, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, ambasador Europskog tjedna sporta Filip Ude, tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Tomica Jakopec i voditeljica projekta Europskog tjedna sporta Marija Jurčević.

Europski tjedan sporta (ETS) je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se 2021. godine održava sedmi put te će se u cijeloj Europi pa tako i u Hrvatskoj održati od 23. do 30. rujna. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te se njome želi potaknuti javnost na tjelesnu aktivnost, ne samo tijekom tog tjedna nego i tijekom čitave godine.

Sve informacije o Europskom tjednu sporta te popratnim aktivnostima možete pronaći i putem službene web stranice https://europski-tjedan-sporta.hr/.

(tj)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja