Međimurje Press
Sport+

VEDRAN DELIMAR DRUGI U KLASI 4A

Proteklog vikenda, 30.6.-2.7.2023. godine na Zagorskoj strani Sljemena, održana je Brdska Auto Utrka, 29. Nagrada Stubičkih Toplica.

Organizator utrke bio je Auto Klub Delta Zagreb. Natjecanje se bodovalo za FIA CEZ prvenstvo za povijesna vozila na brdskim stazama, Prvenstvo Hrvatske u auto utrkama na brdskim stazama Kategorije 1 i 2, Prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama za povijesna vozila, te Kup povijesnih automobila.

Okupilo se 63 automobila iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Natjecanje se održalo na stazi „Zagorje“ na sjevernim obroncima planine Medvednica, ukupne dužine 5510 metara.

U ukupnom poretku utrke, na pobjedničko postolje stao je kao pobjednik Dejan Dimitrijević sa svojim Sealt Leon 3.2 Turbo. Drugo mjesto pripalo je Nini Andrejeviću sa Fiat Punto 1.4 turbo, a trećeplasirani bio je Marino Poropat – Renault Clio Sport.

Na toj utrci, nastupio je i Vedran Delimar, AKK DS Racing Prelog, sa svojim VW POLO-R 1.8 Turbo. U klasi 4a, stao je na odlično drugo mjesto klase. Pobjedu Klase uzeo je Ivan Pulić – Seat Leon Cupra, te je trećeplasirani bio Matija Topolovec, također sa Seat Leon-om.

„Htio bih se zahvaliti svim mojim sponzorima koji me iz trke u trku prate i podržavaju, a najviše svom ocu na neizmjernoj podršci” – izjavio je nakon utrke višestruko nagrađivani Vedran.

Foto: Vedran Delimar/Dario Leš

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja