Međimurje Press
Gospodarstvo

Poznati brandovi, nagradne igre i brojne shopping pogodnosti uz 10% popusta na cjelokupni asortiman!

Od četvrtka 22.09.2022. stanovnici Zaprešića i okolice napokon mogu u vlastitom gradu kupovati u poznatom lancu trgovina Müller. Nova poslovnica otvara svoja vrata u užem centru grada, na adresi Ulica Dr. Ante Starčevića 22,  kao prva od brojnih trgovina budućeg obiteljskog shopping koncepta Hey Park.

Kao 86. od preko 720 poslovnica na području 7 europskih zemalja, Müller u Zaprešiću na više od 1000 kvadrata prodajnog prostora, svim kupcima donosi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice, ručnog rada te igračaka i multimedije. Sve posjetitelje tijekom velikog slavljeničkog vikenda u periodu od 22.09. do 24.09. u samoj poslovnici očekuju brojne pogodnosti i akcije prigodom kupovine, od čega se posebno izdvaja 10% popusta na cjelokupni asortiman proizvoda uz potrošnju iznad 100 kuna. Uz navedene popuste, Müller najavljuje i dodatne pogodnosti, poput popusta na omiljene beauty brendove: Apivitu, Biobazu, Collistar i Hugo Boss.

U ovom slavljeničkom vikendu od 22. do 24. rujna, posjetitelje Müllera unutar Hey Parka Zaprešić osim shopping pogodnosti, očekuju i brojni zabavni nagradni sadržaji. Uz bogatu nagradnu igru u trajanju od 22. do 29. rujna, posjetitelji na dan otvaranja poslovnice mogu zavrtiti kolo sreće i ako su sretne ruke osvojiti jedan od brojnih poklon proizvoda.

Prepoznata kvaliteta, široka ponuda robnih marki, društveno odgovorno poslovanje i razgranata mreža poslovnica u Hrvatskoj, pozicionirali su trgovački lanac Müller kao jedan od omiljenih obiteljskih brandova koji svojim kupcima nudi vrhunski užitak kupovine u ugodnoj atmosferi po povoljnim cijenama.

Rast i ekspanzija broja poslovnica i ponuda asortimana koja obuhvaća sve potrebe prosječne obitelji u potpunosti se poklapa s novim konceptom –  Hey Park, koji će u Zaprešiću kao i na drugim budućim lokacijama svojih trgovačkih centara, nuditi opušteno shopping iskustvo uz dodatne ugostiteljske i zabavne sadržaje za sve generacije.

Zaputite se ovog četvrtka u novu luksuznu Müller poslovnicu unutar Hey Parka Zaprešić na adresi Ulica Ante Starčevića 22 ,uživajte u popustima i nagradnim igrama te pronađite nešto za sebe uz savjet uvijek ljubaznog i stručnog Müllerovog osoblja.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja