Međimurje Press
Grad Čakovec

Majčin dan u Štefancu proslavljen na najljepši način – ispunjen ljubavlju, pjesmom i iskrenim osjećajima

U Društvenom domu u Štefancu u organizaciji nedavno osnovanog tamošnjeg KUD-a “Šafran” i pod pokroviteljstvom Grada Čakovca održana je priredba povodom Majčinog dana.

Već na samom početku učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Ivanovec koje su za nastup pripremile njihove učiteljice Irena Levačić i Mirela Radovan očarali su svoje mame i bake, ali i ostalu mnogobrojnu publiku slatkim glasovima, dok su s puno ljubavi recitirali stihove i pjevali pjesme slaveći majčinsku ljubav. Poneka pogreška u izvedbi samo je naglasila iskrenu i autentičnu ljepotu njihovih nastupa. To je bila poruka da savršenstvo nije bitno, već da je ono što je važno izraziti ljubav i zahvalnost prema najdražim osobama.

Osim djece recitatora, publiku su oduševili i nastupi Sare Petrović, učenice OŠ Ivanovec i polaznice Osnovne umjetničke škole “Miroslav Magdalenić“ iz Čakovca, koja je na flauti izvela Sonatu No.6 Antonia Vivaldija. Stihove posvećene majci kazivao  je Ivan Pintarić, a pjesmom se predstavila Monika Višnjić uz pratnju Filipa Lesjaka na harmonici. Crkveni zbor iz Štefanca pod vodstvom Dragutina Kranjčeca i ženski zbor KUD-a Šafran  predvođen Vinkom Jakupakom svojim su pjevačkim izvedbama dopunili bogat program ove priredbe koju su vodili Tina Kocijan i Filip Leo Korent..

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja