Međimurje Press
Najave

Čelnici Udruge poslodavaca u zdravstvu sutra obilaze bolnice na sjeveru Hrvatske

Čelnici Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, prof. dr. sc. Mladen Bušić, predsjednik Udruge i ravnatelj KB „Sveti Duh“ te mr. Dražen Jurković, dr. med., direktor Udruge, u srijedu, 02.12.2020. obići će četiri bolnice na sjeveru Hrvatske: OB Bjelovar, OB Koprivnica, ŽB Čakovec i OB Varaždin.

Zbog cjelokupne situacije uzrokovane pandemijom COVID-19, koja je ponajviše pogodila sjever Hrvatske, predstavnici UPUZ-a sastat će se s ravnateljima ovih bolnica, kako bi razgovarali o situaciji na terenu. Posljednjih dana puno se govori o teškom stanju, pa čak i urušavanju zdravstvenog sustava, gdje su ponajprije u fokusu bolnice u Varaždinu i Čakovcu, s obzirom na broj pozitivnih, oboljelih i umrlih od koronavirusa.

Tom prilikom medijima će se obratiti: ravnatelj ŽB Čakovec doc. dr.sc. Tomislav Novinščak, prof. v.š., dr.med., ravnatelj OB Varaždin Nenad Kudelić, dr.med., ravnatelj OB Koprivnica Mato Devčić, dr.med., predsjednik UPUZ-a i ravnatelj KB ”Sv. Duh” prof.dr.sc. Mladen Bušić, prim.dr.med., te direktor UPUZ-a mr. Dražen Jurković, dr.med.

(Morana Tomičić)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja