Međimurje Press
Najave

Grand Expo sajam u Zagrebu!

Započele pripreme za GRAND EXPO – Međunarodni sajam graditeljstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, namještaja, energije i energetike, rudarstva, metalske i elektro industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, uređenja prostora i komunalnih usluga

Ovih dana započele su pripreme za GRAND EXPO – Međunarodni sajam graditeljstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, namještaja, energije i energetike, rudarstva, metalske i elektro industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, uređenja prostora i komunalnih usluga koji će se održati od 13. do 17. rujna 2022. u Zagrebu.

To je ujedno i najveći sajam gospodarstva i poduzetništva u Hrvatskoj koji će okupiti više od 200 organizacija i institucija iz 10-ak zemalja regije, na 10.000 m2 izložbenog prostora.

Uz standardnu sajamsku prezentaciju ponude, potražnje, interesa i mogućnosti iz svih tematskih područja sajma, predstavljanje vrhunskih proizvoda te demonstraciju strojeva, uređaja, novih tehnologija, inovacija i usluga, održat će se i 7 stručnih konferencija, seminari, B2B sastanci i burza rada te donatorska konferencija za područja Hrvatske pogođena potresom. Dodatno, sajam uključuje i  mnoge društveno-zabavne te posebne sadržaje za široku publiku.

Cilj je sajma poslužiti kao platforma za razmjenu informacija i znanja te kreiranje stručnih prijedloga poslovne zajednice donositeljima odluka, a sve s ciljem unaprjeđenja gospodarskog okruženja i prilika.

Koorganizatori Sajma su Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE Zagreb, Društvo za marketing i poslovne usluge PROMO GLOBAL Zagreb i DELFIN – RAZVOJ MANAGEMENTA Zagreb.

Grand Expo sajam će se održati uz potporu i pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja RH, Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine RH, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije RH, Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Ministarstva turizma i sporta RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Brodsko – posavske županije,  Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Udruge „Glas poduzetnika“, Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH, Fonda za obnovu grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije, Hrvatske komore arhitekata i još oko sedamdeset drugih institucija, asocijacija i kompanija.

Bit će ovo, po svemu sudeći, značajna gospodarska manifestacija Za budućnost – kako i glasi slogan Sajma GRAND EXPO.

Lucija Škrtić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja