Međimurje Press
Najave

KOMEMORACIJA ZA DANIJELA REŽEKA U SRIJEDU 14.02. U DVORANI SCHEIER

U znak sjećanja i poštovanja prema Danijelu Režeku, Društvo Međimuraca u Zagrebu organizira komemoraciju koja će se održati 14.2. (srijeda) u 10:30 sati na lokaciji Zgrada Scheier (Ul. Matice hrvatske 2, 40000, Čakovec). Komemoracija će biti prilika da se okupimo, prisjetimo i odamo počast čovjeku koji je bio inspiracija mnogima.

Danijel Režek, rođen 1936., bio je istaknuti Međimuraca, političar, gospodarstvenik i dugogodišnji predsjednik Društva Međimuraca u Zagrebu. Osoba koja je svojim djelovanjem ostavila neizbrisiv trag na razvoj i djelatnost našeg Društva i promociju Međimurja.

Danijel Režek bio je istinski zaljubljenik u hrvatsku zemlju, posebno u Međimursku grudu koju je toliko volio, da je svojim radom i posvećenošću bio primjer kako se s ljubavlju i predanošću može pridonijeti boljitku zajednice.

U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su s obitelji pokojnika, kojoj upućujemo naše najiskrenije sućuti. Želimo da zajedno podijelimo tugu, ali i sjećanja na Danijelov bogati život i doprinos.

Posljednji ispraćaj zakazan je za 14:00 sati na čakovečkom groblju Mihovljan.

Zahvaljujemo Vam na izrazima sućuti i podršci. Neka mu je laka Hrvatska zemlja i Međimurska gruda trda koju je toliko volio.

Matija Kikelj, mag. Iur.
Predsjednik Društva Međimuraca u Zagrebu

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja