Međimurje Press
Najave

Motivacijska konferencija „Vjetar u leđa“ i Handmade Showroom!

Hrabre priče malih ljudi uvijek su poticaj, motivacija i inspiracija svima nama, a sada imate priliku slušati pet velikih priča u 55 malih minuta!

Upravo s tim ciljem, udruga Žene poduzetnice Međimurja organizira motivacijsku konferenciju ‘Vjetar u leđa’ koja će se održati 21. listopada s početkom u 18 sati u zgradi Scheier u Čakovcu.

Na konferenciji će svoje životne priče ispričati: putoholičar i blogger Slaven Škrobot, Tatjana Šavorić, autorica knjige „Moja planina“, Mario Jakšić, samostalni umjetnik i glumac te Andreja Ribarić i Martina Strahija, osnivačice udruge „Ti nisi sam“.

Uloga glavne voditeljice i moderatorice cijelog programa pripala je Janji Varga, predsjednici udruge Žene poduzetnice Međimurja.

Dođite i u ugodnoj atmosferi poslušajte kako se i iz manje lijepih životnih situacija može izvući ono najbolje te dati smisao životu i naučiti cijeniti upravo ono što ponekad svi zaboravljamo – male stvari i sitnice koje nas vesele.

Na samom početku programa očekuju vas i gosti iznenađenja!

‘Handmade Showroom’

Od 16 sati na istom mjestu posjetite ‘Handmade Showroom’ na kojem će međimurske poduzetnice predstaviti svoje radove i proizvode – od kreativnih i ručnih radova pa do prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tako da je i ovo savršena prilika da odaberete nešto za sebe i svoje najdraže.

Cijeli događaj odvija se u organizaciji udruge Žene poduzetnice Međimurja, a ulaz za sve je besplatan!

Tatjana Zoka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja