Međimurje Press
Najave

Za posljednji vikend ožujka uz putopisno predavanje i Izgubljeni grad i Pjevajte s nama 2!

Posljednji vikend u ožujku donosi nam još jedno predavanje u organizaciji PD Bundek. Kao i svakog tjedna, u petak u 19.00 sati dolazi Silvio Dania iz PHD Čakovec, koji je ispenjao vrh Matterhorn s talijanske strane.

U subotu i nedjelju u 17.00 sati na rasporedu je animirani film. ovaj put uz mnoštvo pjesme, plesa i zabave.

Subota, nedjelja u 17:00 sati – PJEVAJTE S NAMA 2

Ove blagdanske sezone novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi Illumination-a stiže s velikim snovima i spektakularnim hitovima dok se uvijek optimistična koala, Buster Moon i njegova zvijezdana ekipa izvođača pripremaju za lansiranje svoje najljepše scenske ekstravagancije do sada … sve u blistavoj svjetskoj prijestolnici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu – koju glumi globalna glazbena ikona Bono, u svom debiju u animiranom filmu – da im se pridruži.

https://www.youtube.com/watch?v=EPZu5MA2uqI

Iste dane u 20:00 sati možete pogledati i Izgubljeni grad sa Sandrom Bullock i Bradom Pittom u glavnim ulogama.

Subota, nedjelja u 20:00 – IZGUBLJENI GRAD

Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige). Tijekom turneje na kojoj s njim promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. Ovaj nevjerojatni par se ubrzo nađe u epskoj avanturi u divljini džungle gdje će morati surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.

https://www.youtube.com/watch?v=bNRfQNT7ULs

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja