Međimurje Press
Policija

Informacija PU međimurske za utorak, 29. kolovoza 2023. godine

Otkriven počinitelj krađe iz obiteljske kuće u Macincu

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Vozilo na brijegu iznad grada 3.JPG

Osumnjičeni je iz nezaključane obiteljske kuće koja se trenutno renovira, ukrao nekoliko kupaonskih slavina te razne INOX elemente dvorišne ograde

Dovršenim  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je u nedjelju, 27. kolovoza ove godine u večernjim satima u Macincu, Ulici Miroslava Krleže, iz nezaključane obiteljske kuće koja se trenutno renovira, ukrao nekoliko kupaonskih slavina te razne INOX elemente za dvorišnu ogradu.

Ukupnu materijalnu štetu 27-godišnji vlasnik procijenio je na 300-tinjak eura.

Protiv osumnjičenog 26-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U Nedelišću provedene preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u cestovnom prometu

  • Slika /2023/Preventivci PPRP Čakovec - Nedelišće 29082023/DSC_1110.jpg
  • Svim nadziranim sudionicima podijeljeni su promidžbeni materijali te je pritom provedena edukacija iz pravilnog kretanja, prelaženja kolnika, korištenja reflektirajućih prsluka ili reflektirajuće biciklističke odjeće

    Jučer, 29. kolovoza u prijepodnevnim satima u Nedelišću, na parkirnom prostoru u Ulici Martina Viljevca, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec proveli su preventivne aktivnosti s ciljem zaštite najugroženijih sudionika u cestovnom prometu.

    Aktivnosti su prvenstveno bile usmjerene prema pješacima i biciklistima, a posebno prema starijim osobama. Svim nadziranim sudionicima podijeljeni su promidžbeni materijali te je pritom provedena edukacija iz pravilnog kretanja, prelaženja kolnika, korištenja reflektirajućih prsluka ili reflektirajuće biciklističke odjeće.

    Ujedno, svim sudionicima upućen je apel da dosljedno poštuju prometne propise i pravila ponašanja u cestovnom prometu.

  • Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja