Međimurje Press
Policija

Krađa iz nezaključanog stana u Čakovcu

Materijalna šteta se cijeni na nekoliko stotina eura

U četvrtak, 20. srpnja 2023. godine oko podneva u Čakovcu, Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog stana ukrao torbicu s novčanikom i osobnim dokumentima.

Materijalna šteta se cijeni na nekoliko stotina eura. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pod utjecajem alkohola uz svoj oštetila još tri parkirana automobila

Vozačica je uhićena te će biti prekršajno sankcionirana

Sinoć, 20. srpnja 2023. godine  oko 22 sata u Savskoj Vesi, Ulici bratstva i jedinstva, dogodila se prometna nesreća, gdje se 42-godišnja vozačica s područja općine Orehovica, upravljala osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka, dok je u krvi imala alkohola od 1,89 g/kg nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je vozilom sišla izvan kolnika, gdje je udarila u parkirani osobni automobil austrijskih registarskih oznaka. Od siline udara osobni automobil austrijskih oznaka je odbačen te je udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka i u betonski oglasni stup. Uslijed udara u stup došlo je do odbačaja dijelova vozila u drugi parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja