Međimurje Press
Policija

Na području Grada Čakovca zatečeni u posjedovanju opojne droge!

U srijedu, 27. listopada 2021. godine u Čakovcu, Ulici Tome Bratkovića, policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta za dvije muške osobe, za koje je utvrđeno da se radi o 21 i 26-godišnjacima.

Prilikom postupanja od 21-godišnjaka oduzeta je biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 53,9 grama, dok je od 26-godišnjaka oduzeta bijela praškasta materija nalik na opojnu drogu amfetamin težine 17,1 grama, biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 2,1 grama i dvije tablete nepoznatog kemijskog sastava težine 0,4 grama.

Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge, dok će oduzeti predmeti biti proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu na toksikološko vještačenje.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

 Vozači oprez – divljač na cesti!

Jučer, 27. listopada 2021. godine u večernjim satima na prometnicama diljem Međimurske županije evidentirana su tri naleta vozilima na divljač (srne), koja je pretrčavala kolnik.

Događaji su zabilježeni na prometnicama u Okruglom Vrhu, Ivanovcu te između Gornjeg Kraljevca i Sivice.

Upozoravamo vozače da budu oprezni u prometu, posebice u jutarnjim i večernjim satima te da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti. Također upozoravamo vozače da obrate pozornost na neočekivanu pojavu divljači, posebice na dionicama ceste na kojima je postavljena prometna signalizacija koja ih upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti.

Foto: Getty Images

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat        

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja