Međimurje Press
Policija

Održana Skupština kluba IPA Međimuruje

Regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec, održao je dana 01.03.2024.g. godišnju Skupštinu kluba, u restoranu PU međimurske. Nakon minute šutnje za sve poginule i nestale članove i policajce te uvodnih riječi pred. Darka Dragičevića, prisutne je ispred PU međimurske pozdravio v.d. načelnik Danijel Mikulić.

Kroz točke dnevnog reda, prezentirano je financijsko izvješće i izvješće NO, provedene i planirane aktivnosti te plan prihoda i rashoda za 2024.g. Zaključeno je da se uspješno poslovalo i da se tako nastavi. Udruga ulaže napore u uređenju IPA Centra u Gornjem Kuršancu, sudjeluje na sportskim natjecanjima u RH i inozemstvu, organizira nekoliko natjecanja i humanitarne akcije te brine za svoje članove, osobito potrebite. U 2024. godini organizirana je trka za smrtno stradalog Željka Murka te će uz ostalo biti organizirano ribičko natjecanje u Črečanu, sudjelovanje na II. IPA Svjetskim igrama u Rumunjskoj i biciklistički maraton do Škabrnje!

Poslije sjednice i okrijepe, uslijedio je turnir u belotu. Nakon višesatnih odmjeravanja kartaških vještina, dobiven je najuspješniji par. Članovi Željko Kodba i Tihomir Dominić pobijedili su u finalu par Dario Srnec i Darko Dragičević. Pobjednicima su uručene nagrade i polako se završilo jedno lijepo druženje! Čestitke pobjednicima i zahvala svima koji su pomogli u organizaciji, osobito kuharu Josipu Ljubiću.

(d.d.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja