Međimurje Press
Policija

Šetnja uz Muru povodom Dana policije!

Policijska udruga IPA Međimurje – Čakovec, povodom Dana policije, pod naslovom “HODAJMO ZA PLAVO PRIJATELJSTVO”, organizira šetnju Murskom šetnicom, od grada Mursko Središće do najsjevernije točke u Republici Hrvatskoj, u Žabniku. Događaj će se održati  u nedjelju, 24. rujna 2023. godine u 10:00 sati, a cilj mu je promicanje IPA-e i policijske struke u lokalnim zajednicama uz zbližavanje naših kolega, njihovih obitelji i prijatelja.

Start će biti s početne pozicije šetnice u gradu Murskom Središću te će se šetači kretati do Žabnika, do objekta ŠRD Čikov u Žabniku. Prije starta će se izraditi fotografija iz zraka, s dronom. U Žabniku će biti osigurana okrjepa. Potom slijedi povratak do grada Mursko Središće gdje završava šetnja pićem i kuhanim grahom, koji će se biti poslužen na ribnjaku za sve sudionike šetnje.

Projekt su podržali grad Mursko Središće, PU međimurska i Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, čiji će članovi sudjelovati u šetnji i svima zainteresiranima dati informacije o biljnom i životinjskom svijetu rijeke Mure!

Klub IPA Međimurje je izradio oko 100 majica s logom projekta i logotipima grada Mursko Središće i Međimurske prirode te će se moći kupiti na mjestu okupljanja, uz donaciju!

Preporučamo sportsku obuću i odjeću (slojevitu). Staza je ravničarska koju mogu prijeći rekreativci bez većih napora.

VIJEST KOJU SMO UPRAVO PRIMILI

ZBOG NAJAVE  LOŠEG VREMENA ŠETNJA SE ODGAĐA

Darko Dragičević

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja