Međimurje Press
Policija

Traži se sudionik i očevici jučerašnje prometne nesreće u Čakovcu!

PROMETNA NESREĆA

Traži se sudionik i očevici jučerašnje prometne nesreće u Čakovcu 

Jučer, 22. studenoga nešto poslije 17 sati u Čakovcu, nedaleko glavnog ulaza u Visoku učiteljsku školu u Ulici dr. Ante Starčevića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen pješak.

Prilikom prelaska kolnika spomenute ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza na pješaka je naletio vozač osobnog automobila. Pješak je naknadno zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Nakon prometne nesreće sudionici su dogovorno napustili mjesto događaja.

Molimo sudionika prometne nesreće, konkretno vozača osobnog automobila te sve građane koji raspolažu s korisnim saznanjima o ovoj prometnoj nesreći da se osobno jave u Postaju prometne policije Čakovec (adresa: Čakovec, Jakova Gotovca 7, u sklopu zgrada sjedišta Policijske uprave međimurske) ili da nazovu na broj telefona 040/192.

POŽAR

U Donjoj Dubravi izbio požar u skladištu stočne hrane

Jučer, 22. studenoga oko 22 sata u Donjoj Dubravi, u krugu farme za uzgoj stoke u Ulici 3. travnja, vlasništvo poduzeća iz Čakovca, izbio je požar u poluotvorenom skladištu hrane za stoku. U požaru je nagorjelo drveno krovište, uskladištena hrana za stoku te radni stroj. Požar su ugasili pripadnici lokalnih dobrovoljnih društava te JVP-a Čakovec.

Mjesto događaja osiguravaju policijski službenici, dok će se očevid obaviti danas (23. studenoga) u jutarnjim satima.

DOPUNA INFORMACIJE

Izmjena termina preventivno-represivne akcije „Pješaci i vozači bicikla oprez!“

Zbog loših vremenskih uvjeta (snijeg, kiša) današnja najavljena preventivno–represivna akcija „Pješaci i vozači bicikla oprez!“ odgađa se za petak, 25. studenoga u istom terminu od 8 do 13 sati.  Također, u petak od 9 do 10 sati na čakovečkom Trgu Republike održat će se u suradnji s Autoklubom Čakovec preventivne aktivnosti na prigodno postavljenom prometnom poligonu.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja