Međimurje Press
Prenosimo

Nasilje u Čakovcu?

Priča majke na društvenim mrežama da su njenog sina u Čakovcu mladići držali i na silu ošišali, no čini se da istina baš i nije onakva kakvom se na prvu činila, piše Index.hr

Podsjetimo, majka je navela da su u petak usred dana na tržnici u Čakovcu dvojica mladića držala njenog maloljetnog sina, a da ga je treći na silu šišao mašinicom.

Kako kaže naš izvor blizak istrazi, sve upućuje na to da priča koju je dječak ispričao roditeljima baš i ne odgovara istini.

Videonadzor pokazao da nema fizičke prisile nad dječakom

Naime, gradska tržnica u Čakovcu pokrivena je videonadzorom i kriminalisti su izuzeli su tu snimku. Ona, kako doznajemo, ukazuje na to da nad dječakom nema fizičkog nasilja.

“Dječaka nitko ne drži i fizički ne prisiljava, nije vezan niti bilo što slično. Svi se smiju, snimaju se… Snimka ukazuje na to da je dječak pristao na šišanje”, rekao je za Index izvor upućen u istragu i u sadržaj snimke.

Policija je obavila razgovore s dječacima koji su izravno sudjelovali u događaju, a neki od njih su sami došli u prostorije policije.

Došao i dječak koji je svjedok događaja

Došao je i dječak kojeg policija tretira kao svjedoka jer nije izravno sudjelovao u događaju, ali je vidio što se događa. I on je kazao da nije bilo prisile nad dječakom.

Policija još ispituje sve one koji bi mogli imati saznanja o događaju.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja