Međimurje Press
Županija

Potpore Međimurske županije male vrijednosti poduzetnicima!

U  Maloj vijećnici Međimurske županije, danas je održana konferencija za medije povodom predstavljanja rezultata Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima po Programu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva Međimurske županije.

Bespovratna sredstva dodijeljena su za 98 poduzetnika na temelju provedenog Javnog poziva u ukupnom iznosu od milijun kuna. Najviša ostvarena potpora ne prelazio 15.000 kuna. Napomenimo da je prošle godine taj iznos bio 1,8 milijuna kuna.

Na natječaj je pristiglo 140 prijava no neke nisu zadovoljile jer su stigle prekasno ili su imale neprimjerenu djelatnost, ali i one koje nisu imale priložile potvrdu Porezne uprave o nedugovanju.

Popis poduzetnika kojima će biti isplaćene potpore do kraja ove godine možete vidjeti na linku:

Odluka-o-dodjeli-bespovratnih-sredstava-poduzetnicima-2021

Napomenimo da su konferenciji za novinare nazočili zamjenik župana Josip Grivec, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Darko Radanović mag.inf., ravnateljica REDEE Sandra Polanec Marinović dipl.inf., direktor TIC-a Ivan PlačkoMaša Tomašić dipl.oec., viša savjetnica za gospodarstvo i Barbara Marciuš dipl.oec., viša savjetnica za gospodarstvo Međumurske županije.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja