Međimurje Press
Glazba

Pogled u skraćeni pregled i natrag na Uskršnje obveze

Kako je simfonijska ABBA postala toliko popularna?

Rasprodali su dva Lisinska, Rijeku, Varaždin, da bi dodali i dvaput veću Cibonu, te Zadar i Split. Tribute projekt koji dolazi iz Zrenjanina odgovara na pitanja otkud takva pomama.

Recenzija tjedna – Depeche Mode “Momento Mori”

Depeche Mode je jedan od rijetkih ‘starih’ bendova koji kreativnom snagom uspijevaju ostati na traženom nivou. Album je evolucija, napredak, još jedan zenit organizma koji je Depeche Mode. A povrh svega, “Memento Mori” je i posljednji pozdrav. Ili barem podsjetnik da ćemo svi kad-tad pozdraviti po posljednji put. Recenzija.

Od ostalih albuma, sjeo je Gorillaz “Cracker Island”, dobio je četvorku. A slijedilo četiri domaćih: Proto tip (4/5), Kontradikshn (4.5/5), etno alternativac Đutko (3.5/5), te rokeri kojima izgleda da je istekao rok trajanja Contra (2/5).

Najava tjedna – nakon 14 godina The Sisters of Mercy

Nakon 14 godina, u Zagreb se vraćaju darkeri koji su obilježili devedesete. Još od onda nisu ništa novo objavili, no svejedno su traženi te turiraju po klubovima i festivalima, The Sisters of Mercy dolaze u Boogaloo. Iste godine kad dolaze i dark legende s kojim imaju duboku vezu – The Mission, zanimljivo je i da su 1990. oba benda nastupala u Zagrebu, a ove će to ponoviti.

Koncertne najave zamjenjuju festivalske, ovaj tjedan su se oglasili mnogi. Iako ove godine nema INmusica, Jarun će udomiti drugi festivali – Future Scope je već rasprodao 4000 ulaznica, mali indie festival Velvet na Krku, tik uz more, objavio je lineup, Martinska pored Šibenika je pak objavila šest festivala koji idu ovog ljeta, 21. Seasplash će biti i posljednji, a najavljena su dva nova festivalska imena.

fanclub za partnerske koncerte: 

ABBA Symphonic, 13.4., KC Dražen Petrović, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Detour, 5.5., Boogaloo, Zagreb
Još 6 ulaznica s 20% popusta

The Mission + Phantasmagoria, 9.5., Boogaloo, Zagreb
Još 17 ulaznica s 20% popusta

RockLive festival: Urban &4, Brkovi, 27. – 29.7., Koprivnica
Još 5 ulaznica s 20% popusta

Bryan Adams, 13.12., Arena, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Rasprodani su promokodovi za S.A.R.S. u Boogaloou, Future Scope i Bajagu na Jarunu te Foals na Šalati

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Sretan Uskrs!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja