Međimurje Press
Glazba

Vojko, hrvatska repka u Londonu i balkanski mega seljak

Hrvatska repka na Eurosongu, grupa Let 3, potvrdila je nastup na zagrijavanju u Londonu, a izgleda da će ovaj hajp još trajati, s obzirom na to da im se pozicija na međunarodnim eurovizijskim anketama opet popravila.

Balkanski mega seljak

Svjetski mega car Rambo Amadeus teško da će zadržati tu titulu nakon što je ispao  balkanski mega seljak kad je ‘uštipnuo’ TV novinarku na snimanju emisije koja ga je za to i optužila, na što se on ispričao, no ne i pretjerano uspješno.

Opet zabrane

Rambo je i skovao termin turbofolk koji je opet velika tema i opet zabranjivan, ovaj put se to dogodilo u Splitu, a zahvatilo je folkera Željka Samardžića. No, ne i turbo folkera koji je očito i dalje toliko problematičan, a zabrana je digla internet na noge te je ona i ukinuta dok će Samardžić već večeras nastupiti u Splitu.

“130 kuna karta ako sam dobro svatia, brate ne bi sam za sebe toliko platia”

Vojko V najavio je svoj drugi Dom sportova kojeg puni novim albumom “Dvojko”, a na dan koncerta, ulaznica će koštati koliko je i rekao u versu, preračunato u eure. Album je dobio i pripadajuću recenziju.

Najavljeni koncerti koji se ističu ovog tjedna

Bajaga je najavio možda i svoj najveći koncert dosad u Hrvatskoj – bit će to open-air koncert na Jarunu, na istoj lokaciji gdje će dva dana drmati Future Scope Festivala koji dovodi premijerni nastup jednog od najtraženijih DJ-eva Paula Kalkbrennera, te Dericka Maya i Jeffa Millsa.

Robert Smith i njegov The Cure u sukobu je s Ticketmasterom

Nakon velikih drama oko ulaznica za turneju Taylor Swift, novu dramu s ticketing servisom ima Robert Smith. Radi se o naknadama na ulaznice. Iako je bend ciljano stavio “jeftine” ulaznice od 20 dolara, naknada na njih je bila veća i od cijene ulaznice čime su ulaznice postale opet skupe. Shitshow

Suludo produktivni Bruce Dickinson za tjedan dana stiže u Zagreb

Bruce Dickinson, frontmen Maidena, osim što vodi nekoliko firmi, radi predavanja, sprema veliku Iron Maiden turneju, ima samostalnu turneju, a ovaj je tjedan krenuo i na turneju s Jon Lord’s Concertom for Group and Orchestra gdje je glavni pjevač. Startala je u Bukureštu (snimku možete pogledati ovdje), a u Zagreb stiže 24. ožujka, i to u Cibonu. (promokodovi preko muzika.hr fancluba).

fanclub za partnerske koncerte: 

Jon Lord’s ‘Concerto for Group and Orchestra’, 24.3., KC Dražen Petrović, Zagreb
12 ulaznica s 20% popusta

S.A.R.S., 21.4., Boogaloo, Zagreb
Još 7 ulaznica s 20% popusta

Future Scope Festival: Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Derick May, 12.-13.5., Jarun, Zagreb
25 dnevnih ulaznica s 20%

RockLive festival: Urban &4, Brkovi, 27.-29.7., Koprivnica
Još 11 ulaznica s 20% popusta

Rasprodani promokodovi za Zabranjeno pušenje u Boogaloou, Bajaga na Jarunu i Foals na Šalati

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub do isteka… “zaliha”.
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Do 24. ožujka se mogu naručiti vinili reizdanja Pink Floyda “The Dark Side of the Moon” povodom 50 godina albuma – naruči

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja