Međimurje Press
Glazba

NAJSLUŠANIJI HRVAT u svijetu sa 100 000 000+ slušanja ima NOVI SINGL na HRVATSKOM

Nakon globalne senzacije, mladi kantautor David Magdić vraća se na domaći teren s dugoočekivanim novim singlom. “Vratila si boje” nevjerojatno je zarazna moderna romantična pop pjesma koja pokazuje svu raskoš njegovog talenta.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje David dok je produkciju i aranžman radio zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnikom Leonardom Kapetanovićem. Ilijana Banjac (Eternal Blue Studio) zaslužna je za produkciju spota koji svojim minimalističkim pristupom jasno odražava iskrenost, intimnost i osobni značaj same pjesme za Davida.

“Ovo je najosobnija pjesma koju sam izdao i želio sam da spot poprati intimu i iskrenost samog osjećaja koji pjesma budi. Pronalazak nove, prave ljubavi svevremenski je i univerzalan osjećaj koji svakome vraća boje u baš svaki aspekt života.”

Ovo je prvi domaći singl koji David izdaje nakon što je zajedno s Leonardom i pjesmom “Just Say Hello” globalno skupio preko 100 milijuna streamova. Pjesma je također postala viralna na TikToku te broj 1 na Tencent Music – vodećem streaming servisu u Aziji.

“Ovaj veliki globalni uspjeh je sjajna potvrda našeg rada, ali povratak na domaći teren uvijek je uzbudljiv te se veselim vidjeti kako će naša publika i eter prihvatiti “Vratila si boje” –  nama izrazito posebnu i dragu pjesmu.” – rekao je David.

Menart

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja