Međimurje Press
Glazba

NOVI BOŽIĆNI MEĐIMURSKOG SKLADATELJA IVANA MIKULIĆA

Mjesec dana prije Božića mlada zagrebačka pjevačica Dorotea Prosnik objavila je božićnu pjesmu i spot “Djed Mraz zna” međimurskoga skladatelja Ivana Mikulića za koju je tekst napisao Alen Orlić.

https://youtu.be/LkTZfModZIk

Dorotea je studentica ekonomije, a publici je poznata osim po svom hitu „Mijenjaš me“ i po odličnom nastupu na RTL-ovu showu Superstar u kojem je oduševila pjevanjem Severinu, Tončija Huljića i ostale članove Superstarova žirija.

Dorotea je popularna i na TikToku na kojem učenicima i studentima pomaže kako učiti te je stoga mlađoj generaciji poznata kao jedna od najuspješnijih hrvatskih tiktokerica.

O pjesmi „Djed Mraz zna“ kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o ljubavnoj božićnoj pjesmi. „Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni.“

Dorotea ističe da je na snimanju videospota, koji je sniman pod redateljskom palicom Maxa Hozića, bilo jako zabavno te da je i sam spot zabavan za gledanje jer ima priču sa šaljivim elementima. Naime, u spotu se pojavljuje netipičan Djed Mraz kojega je utjelovio fitness trener Vjekoslav Milat.

Autori Doroteine božićne pjesme, Ivan Mikulić i Alen Orlić, autorski su dvojac koji je poznat po božićnim pjesmama “Božić povezuje”, “Božić uz najmilije” i “Božić nas raduje” u izvedbi raznih popularnih pjevača (https://www.youtube.com/watch?v=NkuNMi3-xw0&list=PLNRcf30BQ2A-g4os0AckA11XEQxA_OGco) te po prošlogodišnjem božićnom hitu “Božić nam stiže” u izvedbi Bernarde Bruno, Nine Kraljić, Roka Vuškovića i Igora Drvenkara: https://www.youtube.com/watch?v=VEpJsc107iU.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja