Međimurje Press
Glazba

SAŠA MATIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU SVOJIM PRVIM KONCERTOM U ČAKOVCU

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matićodržao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Koliko su Čakovčani čekali na ovaj koncert, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Vrhunska produkcija uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice. S obzirom kako se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, po prvi puta održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan. Njegova karijera traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice. Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput ‘More tuge’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘Samo ovu noć’, ‘Kralj izgubljenih stvari’, ‘Sto svirača’, ‘Idemo anđele’, ‘Poklonite mi nju za rođendan’ i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ”od prve” stvorio i sa čakovečkom publikom.

Foto: Dario Horvat

Vedrana Vasić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja