Međimurje Press
Grad Čakovec

Novogodišnja čestitka gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini!

Poštovane Čakovčanke i Čakovčanci, dragi sugrađani i sugrađanke, Međimurke i Međimurci!

Još malo i okrećemo stranicu kalendara te ispraćamo staru, 2021. godinu. Svakome od nas, ova je godina donijela sreću i tugu, radost i razočarenje, lijepe i manje lijepe trenutke, uspone i padove. Za neke stvari bi radije da se nisu dogodile, dok bi neke sigurno ponovili. Tako je to u životu, no, sigurno je jedno. Vrijeme liječi rane, s vremenom ćemo zaboraviti ono ružno i loše te se prisjećati lijepog i dobrog.

A dobrih je stvari, ove 2021., u našem gradu, našem Međimurju i vjerujem našim životima bilo mnogo.

Svatko od nas, nešto manje od 29 tisuća Čakovčanki i Čakovčana ove je godine utkao sebe u našu zajedničku priču. Bez obzira radi li se o onima koji su svojim poduzetničkim poduhvatima dali obol uspješnosti našeg gospodarstva ili svojim radom doprinijeli da se ostvare zadani ciljevi. Jesu li svojim sportskim rezultatima osvajali medalje ili nastupima na smotrama, izložbama i manifestacijama  otvarali nove kulturne horizonte. Možda su svojim postignućima u obrazovanju otvarali nove prilike za sebe i zajednicu ili realiziranim idejama društvo učinili boljim.

Svi oni, zajedno ostalim znanim i neznanim stanovnicima ovog grada, dio su veće cjeline te bi bez njih priča bila nepotpuna. A toj je priči naslov – Naš Čakovec!

Želim da svi zajedno otvorenošću i iskrenim dijalogom stvaramo grad u kojem želimo živjeti.

Drage sugrađanke i sugrađani, želim Vam sretnu i uspješnu 2022. godinu!

gradonačelnica Grada Čakovca

                                                                                                                                            Ljerka Cividini

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja