Međimurje Press
Udruge

Dani otvorenih vrata udruga – DOSTI MŽ

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije sudjeluje i organizira 7. lipnja 2024. Dan otvorenih vrata udruga koji će se održati u Centru DOSTI u Podturnu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Podturnu, Glavna ulica 2, 7. lipnja 2024. (petak) u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na Danima otvorenih vrata udruga.

U Podturnu je izgrađen Centar DOSTI koji je financiran sredstvima iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, sredstvima jedinica lokalne i područne samouprave s područja Međimurske županije i sredstvima udruge. Centar DOSTI je multifunkcionalan objekt namijenjen osobama s tjelesnim invaliditetom. U Centru se pruža usluga boravka sobama s invaliditetom i ostale usluge te koji doprinose unaprjeđenju socijalnih usluga na području Međimurske županije, većoj kvaliteti života građana, odnosno osoba s invaliditetom s ciljem smanjenja njihove institucionalizacije, a samim time doprinosi i razvoju kvalitetnijeg društvenog života za osobe s invaliditetom s područja Međimurske županije.

Građani i sva zainteresirana javnost moći će razgledati Centar, vježbati, družiti se. Kroz Centar DOSTI provesti će ih zaposlenici Društva i približiti im svu namjenu i dobrobit koju taj Centar donosi. Uz to moći će saznati koje se sve aktivnosti provode, upoznati dio članova i informirati se o projektima i uslugama koje pruža Društvo.

Dvanaesti po redu Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 6. do 8. lipnja 2024. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Radujemo se Vašem dolasku.

Predsjednica Društva:
Miljenka Radović, mag.iur.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja