Međimurje Press
Humanitarno

Humanitarna priredba u Svetoj Mariji

Ne odstupajući ni ove godine od tradicije, „Kulturno umjetničko društvo Ivan Mustač-Kantor“ iz Svete Marije zajedno sa skupinom Letirići iz Dječjeg vrtića „Kockavica“ i folklornom skupinom Osnovne škole Sveta Marija svojim su sumještanima na Uskršnji ponedjeljak darovali pravu čaroliju.

 

U prepunoj dvorani Društvenog doma u Svetoj Mariji prvi su na pozornicu stupili mališani iz dječjeg vrtića koje je pripremio Nenad Novak, zatim su nastupili mali folkloraši iz Osnovne škole Sveta Marija koje vodi Helena Vadlja, a nastupili su tamburaši i dramska sekcija Kulturno umjetničkog društva Ivan Mustač-Kantor.

Dvorana Doma kulture i ovog je puta bila ispunjena ljubiteljima lijepe riječi, plesa i glume. Nastupi malih i velikih folkloraša te dramske sekcije, među gledatelje unijeli su posebnu vedrinu, dok je cijela ovogodišnja priredba bila humanitarnog karaktera te su se prikupljale donacije za liječenje malog Petra Špoljarića iz Goričana, jer – Petar je mali borac.

Humanitarnoj priredbi prisustvovali su i načelnica Općine Sveta Marija Đurđica Slamek, ravnateljica Dječjeg vrtića „Kockavica“ Karolina Jeđut Tilošanec, ravnateljica Osnovne škole Sveta Marija Gorana Šavora Peter te mnogobrojni mještani.

/mž/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja