Međimurje Press
Udruge

Održan je drugi po redu Fit PikNik u organizaciji Žene poduzetnice Međimurja

U petak, 20. listopada 2023. godine, uspješno je održan drugi po redu Fit Piknik, organiziran od strane Udruge Žene poduzetnice Međimurja. Ovaj javni događaj posvećen je promociji zdravog načina života, zdrave prehrane, boravka na otvorenom te poticanju međugeneracijske solidarnosti putem igre i druženja.

Događaj se odvijao u prekrasnom okruženju parka Zrinskih kod fontane, okupljajući članove Udruge umirovljenika Grada Čakovca i djecu prvog razreda III. Osnovne škole Čakovec, zajedno sa svojom učiteljicom, Petrom Kovač.

Program je započeo nizom vježbi rastezanja i razgibavanja koje su vodile Anja Jelena Krajcer i Tatjana Pavlic Blažon iz Studia Hara.

Na dijelu rezerviranom za “Smoothie corner,” svi prisutni imali su priliku uživati u ukusnim svježe pripremljenim voćnim sokovima i zdravim napicima koje je pripremila Petra Križaić/Anasta.

Nutricionistica Zlata Polanec i njezina Škola zdravog življenja su posjetiteljima pružili besplatne konzultacije i korisne savjete o analizi sastava tijela.

Za sudionike događaja organizirana je i tombola na kojoj su oni najsretniji dobili vrijedne poklone naših donatora.

Ovim putem zahvaljujemo našim stručnim suradnicama i članicama, kao i donatorima: Agra Vratišinec, Eko borovnice Lisjak, OPG Lješnjaci Posavec, Uljara Šenkovec j.d.o.o., OPG Prović Vlaho (Opuzen).

Fit Piknik 2023. sufinanciran je od strane Međimurske županije, što je dodatni poticaj za uspješnu realizaciju ovog događaja.

Tatjana Zoka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja