Međimurje Press
Udruge

Prikupljanje sredstva za Dječju fizikalnu terapiju Županijske bolnice Čakovec

Udruga Zajedno za druge organizira novu humanitarnu akciju UZ LAZIĆA ZA DJEČJU FIZIKALNU TERAPIJU ČAKOVEC, ovaj put prikupljati će se sredstva za Dječju fizikalnu terapiju Županijske bolnice Čakovec. Odjel fizikalne terapije će prikupljenim sredstvima kupiti mobilni uređaj za elektroterapiju u rehabilitaciji djece.

Glavni događaj održati će se 2.12.2023. sa početkom u 19 sati u Društvenom domu Mačkovec gdje će se održati STAND UP show Aleksandra Lazića, Alex je najavio BEST OFF pa Vas iz udruge sve pozivaju. Cijena ulaznice 5 EURA i sav prihod od prodaje ulaznice će se donirati Dječjoj fizikalnoj terapiji Županijske bolnice Čakovec. Ulaznice možete kupiti od članova udruge Zajedno za druge (facebook starnica) ili na brojeve  telefona :

Anita/0915191152(Novo Selo Rok)

Velimir /0953584053(Čakovec)

Tomislav /098802525 (Mačkovec)

Ulaznice su ograničenog broja!!!

Večer ne završava nakon STAND UP, već se nastavlja zabava do ranih jutarnjih sati uz RENGERS BAND. Ulaz na zabavu je besplatan i svi ste dobrodošli.

Iz udruge Zajedno za druge pripremili su i tombolu sa vrijednim nagradama koja će se moći kupiti po cijeni od 3 eura, a koji će se prihodi također donirati Dječjoj fizikalnoj terapiji Županijske bolnice Čakovec.

Članovi Udruge Zajedno za druge.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja