Međimurje Press
NekategoriziranoPolicija

Pad s krovišta…na cesti uslijed zastoja rada srca preminuo 63-godišnjak…snimanje javnih mjesta s ciljem sprečavanja kaznenih djela!  

NESREĆA NA RADU

U padu s krovišta proizvodnog pogona stradao 56-godišnjak

Jučer, 18. kolovoza 2022. godine nešto prije 12 sati u Čakovcu, prilikom izvođenja krovopokrivačkih radova na proizvodnom pogonu trgovačkog društva u Zrinsko-frankopanskoj ulici, dogodila se nesreća na radu.

U izvođenju spomenutih radova sudjelovao je i 56-godišnji radnik, zaposlenik privatnog poduzeća sa sjedištem u Gornjem Hrašćanu. U jednom trenutku zbog loma metalnih nosača nepričvršćene betonske ploče krovišta, izgubio je ravnotežu i pao s visine veće od šest metara na tlo, a da bi potom na njega pala i betonska ploča.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni radnik prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo te nadležni inspektor rada koji je izašao na mjesto događaja.

PROMETNI DOGAĐAJ NA CESTI / PRIRODNA SMRT

U događaju na cesti uslijed zastoja rada srca preminuo 63-godišnjak 

U četvrtak, 18. kolovoza oko 13 sati u Šenkovcu, 63-godišnjak gurao je bicikl kolnikom Ulice maršala Tita te je u jednom trenutku pao preko njega na kolnik.

Unesrećenom na mjestu događaja djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije pružili su medicinsku pomoć (reanimacija), ali nažalost 63-godišnjak je preminuo.

Liječničkim te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je kako je 63-godišnjak preminuo uslijed zastoja rada srca.

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

OBAVIJEST

Snimanje javnih mjesta s ciljem sprečavanja kaznenih djela i prekršaja

Sukladno odredbama članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, obavještavamo javnost da će policijski službenici Policijske uprave međimurske u razdoblju od 19. do 31. kolovoza 2022. godine, video – audio uređajima snimati javna mjesta na području općina Pribislavec, Nedelišće, Orehovica te grada Čakovca s ciljem sprečavanja kaznenih djela i prekršaja.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Glasnogovornik

Radovan Gačal

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja