Međimurje Press
Izbori 2021

Živo na biralištima!

Izlaznost na biralištima u cijeloj Hrvatskoj do 11,20 sati iznosi 15,47%, a za usporedbu prije četiri godine, nešto manje kada je bila 15, 98%.

U Međimurju, izlaznost do 11,30 sati iznosi 13 posto i među najmanja je u državi. Za usporedbu u Varaždinskoj županiji je 17%.

Među prvima na biralište je izašao i Stjepan Kovač.

Na birališta su izašli i župan Matija Posavec Ljerka Cividini koje smo snimili prilikom dolaska na glasovanje s obiteljima.

Današnji dan je dan kada građani biraju čelnike u općinama, gradovima i županiji i naredne 4 godine očekuju da se u Međimurje razvija, gradi i bude ponosno i hrabro kao što je to bilo protekle četiri godine. Biramo 50-tak predstavnika u izvršnoj i predstavničkoj vlasti nego ranijih godina, tako da prije svega vjerujem u odličnu izlaznost iznad 50%, Očekujem pozitivan izborni rezultat -naglasio je po glasovanju župna Posavec.

Ljerka Cividini rekla je kako je izvršila svoju građansku dužnost s vjerujem da će to učiniti i ostali građani Međimurske županije. Naznačila je kako je to prilika promijenimo stanje na bolje i da odradimo ono za što nam je demokracija i pružila šansu.

Mario Medved također je glasovao u ranijim jutarnjim satima.

Mario Maruševac obavio je svoju građansku dužnost

Slijedeće izvješće donosimo u 17 sati s rezultatima izlaznosti do 16,30 sati.

(rd)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja