Međimurje Press
Političke stranke

DONACIJA CARITASOVOM DNEVNOM BORAVKU „DR ANTUN BOGDAN“

Danas je Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja uručio prigodnu donaciju Caritasovom Dnevnom boravku „Dr Antun Bogdan“ u Čakovcu. Drago nam je što smo ih posjetili i ove godine i uručili im prigodnu donaciju: voće, prehrambene namirnice i dva uređaja (beskontaktni termometar i digitalni tlakomjer) koji će im, kako su nam rekli, biti hvalevrijedna pomoć u svakodnevnoj brizi za njihove korisnike.

Gđi Renati Treska, edukacijskoj rehabilitatorici u Dnevnom boravku donaciju su uručili članovi Savjeta: Jadranka Novaković, Franjo Rušnjak i Andreja Marić, predsjednica Savjeta.  Voditeljica Centra gđa Kristina Novaković i ostali djelatnici Dnevnog boravka s velikim entuzijazmom, pažnjom i ljubavlju brinu svakodnevno za korisnike, od kojih su većina djeca s težim stupnjem invaliditeta. Ove godine boravili smo u preuređenom prostoru, namijenjenom dodatnim oblicima terapije i oduševili se.

Dobar je osjećaj pomoći drugima. Pomažite i vi, kontaktirajte udruge, pojedince  i ustanove kojima je potrebna pomoć i koji će cijeniti svaki oblik donacije i pažnje koju im pružite.

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja