medjimurjepress@gmail.com

Priopćenje Mladena Novaka predsjednika SDP-a Međimurske županije

Poštovani,

zbog povećanog interesa javnosti oko međimurskog SDP-a šaljem slijedeće priopćenje:

Pred nama su parlamentarni izbori. Više nego ikada potrebno je jedinstvo naše stranke, jasni, kvalitetni i čvrsti predizborni programi kojima ćemo se oduprijeti sadašnjoj klijentelističkoj vlasti HDZ-a i njegovih „žetončića“, te preuzeti odgovornost i vlast u Republici Hrvatskoj. U našoj stranci mnogo je vrijednih ljudi, mladih, ali i iskusnih članova, stručnjaka u svom području, entuzijasta, istinskih socijaldemokrata, kojima je jedina želja da svojim angažmanom pridonesu boljitku svojih sugrađana i društva u cjelini, bez ikakvih osobnih kalkulacija i interesa.

Žalosti činjenica da neki pojedinci, umjesto da daju doprinos izgradnji međusobnog povjerenja i pomoći, i dalje aktivno pokušavaju unijeti nepovjerenje i razdor u SDP-u. Tome svjedoče i nedavni napisi u medijima u režiji spomenutih pojedinaca, kao i nedavni događaji.

Ne ulazeći u detalje jer se ipak radi o unutarstranačkim stvarima koje se rješavaju jedino unutar naše stranke, želim naglasiti da nikome, niti unutar stranke, niti van nje, neću dozvoliti da se blati mene kao Predsjednika SDP-a Međimurske županije, niti jednu članicu ili člana stranke bez obzira na funkciju, niti stranku u cjelini.

Nastavljam voditi SDP Međimurja jer mi to omogućuje Statut stranke te povjerenje većine naših
članova.

Predsjednik SDP-a Međimurske županije
Mladen Novak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*