Međimurje Press
Političke stranke

Tomislav Marković predsjednik HDZ-a Čakovca

Na 34. obljetnici osnivanja HDZ-a u Međimurju, Tomislav Marković predsjednik HDZ-a Čakovca, naveo je neke od krucijalnih projekata koji su realizirani u Gradu Čakovcu zahvaljujući HDZ-u

Kako je napomenuo, vizija HDZ-a  je jasna – želimo Čakovec i Međimurje učiniti boljim mjestom za život, mjestom gdje će svaki građanin imati priliku za prosperitet!

Od izgradnje prve faze sjeverne obilaznice Čakovca, do nove dnevne bolnice i kirurgije koja osigurava našim građanima najbolju moguću medicinsku skrb. Uloženo je i u razvoj gospodarske zone istok Čakovec. Izgrađen je vatrogasni i društveni dom u Savskoj Vesi. Najveća investicija u vrijednosti od 16,5 milijuna eura je izgradnja Regionalnog edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, koji će kada bude završen staviti Međimurje i Čakovec na kartu vodećih regija za pružanje edukativnih i rehabilitacijskih usluga.
U sklopu rekonstrukcije Starog grada Čakovec, nastao je i „Muzej Riznica Međimurja“ koji slavi našu bogatu nematerijalnu baštinu i čuva ju za buduće generacije.
Za spomenute projekte, Vlada RH pod vodstvom HDZ-a i Andreja Plenkovića u Grad Čakovec uložila je preko 56 milijuna eura.
Sve su to investicije koje su povećale i unaprijedile kvalitetu života u Čakovcu-zaključio je Marković.
(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja